Международен фестивал Живи статуи 2018

International Living Statues Festival 2018
Международен фестивал Живи статуи 2018

 
Скъпи приятели, поради очакваните валежи местим леееко датите на фестивала!  Очакваме Ви на 19 и 20 юни от 20:30 часа на площад Свобода. Шоуто и зрелищата ще са същите, но ще е сухо 
Екипът ни прави това, за да Ви осигури най-пълноценно изживяване и наслада от предстоящите събития!

 
Готови сме, за най-колосалното театрално събитие в Русе, този ЮНИ? Международен фестивал "Живи статуи" 2018! И то под открито небе, на пл. Свобода.
             Всички са добре дошли на 17, 18 и 19-ти юни! Началото е 20:30 часа - за хляб не гарантираме, че ще има, но зрелищата... О-о-о зрелищата! Харесайте и споделете страницата - нека се съберем хиляди на пл. Свобода!
             Уникална, разтърсваща и автентична - атмосферата на парижкия квартал Монмартър, от края на XVIIIв. - ще се материализира и оживее пред очите на русенци!

По покана на
 Драматичен театър "Сава Огнянов" - Русе, в рамките на Международен фестивал "Живи статуи" 2018, Театър "Маска"Teatrul Masca - Букурещ ще представи в два поредни дни, двете части на най-новия си спектакъл Виковете на Париж - 1 част и Виковете на Париж - 2 част.
            
В третата вечер, след уникалният спектакъл 
Western / Уестърн - Русе, 19 юни, 19 часа, артистите от StreetBike Theatre - Германия ще сложат "огнен" завършек на международния фестивал!
Ще се сипе огън и жупел в огненото шоу Магията на огъня - StreetBike Theatre , краят започва в 20:30ч. пред ДОХОДНО ЗДАНИЕ!