„Театър за пътешественици” - програма в подкрепа на Русенския театър

„Театър за пътешественици” - програма в подкрепа на Русенския театър

Туристическа агенция MG Travel стартира програма в подкрепа на Русенския театър

Русенската туристическа агенция MG Travel започва да подарява билети за двама за постановки на Драматичен театър „Сава Огнянов” на всички свои клиенти с екскурзия или круиз от началото на април. Проектът „Театър за пътешественици” е идея на MG Travel, която има за цел да се превърне в социална инициатива, която да популяризира постановките на нашия театър. Проектът ще се реализира съвместно с Драматичен театър „Сава Огнянов” и няма краен срок.

Водени от желанието да допринесат за поддържане на интереса към театралните постановки на Русенския театър и да поднесат на своите клиенти интелектуални, приятни емоции не само по време на екскурзиите, които организират, MG Travel се надяват, че идеята ще се подеме и от други русенски фирми и русенци ще възстановят навика си да ходят често на театър.

„Бях на постановката „Дванадесета нощ” на нашия театър. Невероятна игра, смел и модерен прочит – прекрасно беше. Като се огледах – в залата имаше не повече от 50-60 човека… Започнах да мисля как мога да накарам повече хора да идват на театър и колко много изпускаме всички. Нашият начин е този – с ваучер за билети за двама. Много се надявам идеята да се подеме като инициатива и от други русенци и да възобновим културните си навици. А нашият театър ще бъде още по-вдъхновен за повече постановки като „Дванадесета нощ”, когато салонът е пълен! Защото човек не може без изкуство, а изкуството не може без нас. ” – казва Деян Герасомов, управител на MG Travel.

С инициативата „Театър за пътешественици” всички клиенти на MG Travel, които резервират самолетна екскурзия от програмите на агенцията, ще получават ваучер за 2 билета за театър за постановки на Драматичен театър „Сава Огнянов”, чиято стойност се поема от MG Travel.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 MG TRAVEL е туристическа агенция, която организира почивки, пътувания, круизи, екскурзионни програми с най-високо ниво на обслужване за Североизточна България. Специализирана е в продажба на самолетни и автобусни билети, хотелското настаняване, туристическото и информационното обслужване, организиране на разнообразни туристически програми към атрактивни дестинации. Агенцията е базирана в Русе и е с над 10-годишен опит като надежден туроператор и турагент.

 
Всички новини