Международен фестивал Живи статуи 2018 Русе

Международен фестивал Живи статуи 2018 Русе

Готови сме, за най-колосалното театрално събитие в Русе, този ЮНИ? Международен фестивал "Живи статуи" 2018! И то под открито небе, на пл. Свобода.

Всички са добре дошли на 17, 18 и 19-ти юни! Началото е 20:30 часа - за хляб не гарантираме, че ще има, но зрелищата... О-о-о зрелищата! Харесайте и споделете страницата - нека се съберем хиляди на пл. Свобода!

Уникална, разтърсваща и автентична - атмосферата на парижкия квартал Монмартър, от края на XVIIIв. - ще се материализира и оживее пред очите на русенци!

С финансовата подкрепа на Община Русе и Министерство на културата, по покана на Драматичен театър "Сава Огнянов" - Русе, Театър "Маска"Teatrul Masca - Букурещ ще представи в два поредни дни най-новия си спектакъл Виковете на Париж.

В третата вечер, след уникалният спектакъл Western / Уестърн - Русе, 19 юни, 19 часа, артистите от StreetBike Theatre - Германия ще сложат "огнен" завършек на международния фестивал!
В 21:00 часа, пред Паметника на Свободата, немското дуо ще покаже танцовия спектакъл "Танцувай с мен", следван веднага от ефектното ревю от LED облекла на ПГ по облекло "Недка Иван Лазарова" Русе.
В огненото шоу Магията на огъня - StreetBike Theatre ще се сипе огън и жупел. Огнената феерия започва в 22:00ч. пред Паметника на Свободата и ще сложи зрелищен финал на фестивала.
Всички новини