„Артисти в джаза“ за първи път на „Сцена под звездите“

Драматичен театър „Сава Огнянов“ Русе ще вземе участие във фестивала „Сцена под звездите“, иницииран от Община Русе. Датата на събитието е 13 юли от 20:30 часа пред Доходно здание.

Зрителите ще могат да съпреживеят театрално-музикалния спектакъл „Артисти в джаза“, по идея на Евгения Явашева. „Този спектакъл е направен не с колеги, а с приятели. В този спектакъл всеки участва, защото обича театъра, обича музиката и най-вече джаза. Всеки сам избра какво да пее, какво да сподели с публиката и го направихме наистина от сърце и душа, защото любовтна ни към музиката ни прави още по-добри артисти“, споделя актрисата.
В представлението ще вземат участие актьорите: Евгения Явашева, Венцислав Петков, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил, Кристиана Ценкова, Любомир Кънев и Надя Банчева. Музиката на живо ще бъде в изпълнение на маестро Страцимир Павлов.

„Джазът е всяка крачка встрани, която води към ново приключение. Всяка грешно изсвирена нота е вярна, когато знаеш кога да я изсвириш. Така е и с живота, излизаш от релсите на всичко познато, за да откриеш нови неща, да преоткриеш себе си, да промениш представите си за света и да погледнеш живота отстрани. Да си в джаза е всеки път, когато излезеш от зоната си на комфорт. Тогава се случва всичко вълшебно по невероятен начин, тогава импровизираш и включваш всички сетива и инстинкти, които те доближават, най-много до твоята истинска същност. Да си в джаза е състояние на духа, в което душата лети без граници, без посока, но с една велика идея – да бъде свободна.
Джазът е любов, а любовта няма ограничения и можеш да пътуваш от тук до луната само с една песен.’’ (Е. Явашева)

Билети: 150 VIP места (седящи) на символична цена на касата на театъра или онлайн на официалния сайт на Драматичен театър „Сава Огнянов“ Русе.
Повече информация на страницата на събитието: https://fb.me/e/4Kstw8Kba

 

ТЪРСЕте по ключова дума